Hotel Wild Duck

28 juli – Ankomst i Varna og på Hotel Wild Duck

Landede i Varna til tiden, fik hentet bilen og kørte til Piccadilly Market i Varna for at hilse på Antonio. På toppen af Piccadilly har Antonio og hans kone deres klinik – Salon Divine, hvor man kan få ordnet negle eller få massage. Skal hilse og sige, at Antonio er en fantastisk massør!

Vi fik en kop kaffe på Modera Coffee sammen med ham, før vi kørte mod Hotel Wild Duck midt eftermiddag. Vi har booket plads på hotellet hjemmefra, og skal være der til den 31. juli.

Personalet var fantastisk imødekommende. En enkelt af dem var rigtig god til engelsk, og han blev naturligvis hurtigt yndlingstjeneren. Vi aftalte med ham, at vi kunne afregne hver aften for mad og drikke.

Da vi ville i seng den ene aften, kunne vi ikke finde ham. Da dét var ham, der havde serviceret os hele dagen, synes vi, at drikkepengene også skulle gå til ham, så vi besluttede os til at vente med afregningen til om morgenen, når han var tilbage. – Det skulle vi ikke have gjort. Om morgenen, da vi var klar til at køre, kom én af de andre tjenere løbende hen til mig. Han fik forklaret mig, at chefen på stedet forlanger, at kassen SKAL stemme om aftenen. Den stakkels unge mand var derfor blevet tvunget til at lægge pengene for vores regning i kassen – ud af sin egen tegnebog. Han tjener vel omkring 500 Leva om måneden, og vores regning var på 133 Leva. Behøver jeg sige, at han fik pengene øjeblikkeligt – plus en god sjat drikkepenge oveni. Stakkels fyr!

Det bedste guld ligger ved enden af den dårligste vej

Vores base i de første tre dage af turen. Adgangen til hotellet minder meget om standarden, når man er indlogeret udenfor de egentlige turistområder: En temmelig interimistisk markvej, hvor det er ganske enkelt umuligt at undgå at ramme hullerne i vejen 🙂

Poolen ved hotel Wild Duck
Bulgarsk stikkontakt

Lille værelse med TV

Værelset er nok det mindste vi nogensinde har oplevet. Men pyt – der var en seng, et lille 12 tommers TV og eget badeværelse. TV’et blev nu aldrig tændt – og pladsen på værelset er jo komplet ligegyldigt – dét er ikke dér, vi skal være alligevel.

Stikkontakterne er flade i siderne, så vi lånte en kniv, så vores stik kunne passe deri.

Wifi – nogle gange

Gratis Wifi på stedet – som nogle gange virkede, og nogle gange ikke. Man kan betale med kort på stedet, personalet tager det med godt humør, at de er nød til at rende og lede efter et sted med internetforbindelse, når betalingen skal køres igennem. (billedet er en myggeskræmmer, og har intet med wifi at gøre)

Helt fantastiske udendørsarealer

Udendørsarealerne er intet mindre end fantastisk! Små hjørner og hygge-kroge overalt. Bagerst i området er der store volierer med forskellige slags fugle – Naturligvis ænder, men også en påfugl. Den opførte sig en del bedre end de påfugle, som vi kender i Danmark. Dem hér snakkede kun lidt om morgenen 🙂

Gensyn med bulgarske priser

Og det skønneste af det hele: Tilbage til Bulgarske priser (- som i øvrigt svinger rigtig meget afhængigt af, hvor tæt du er på Turrist-mekkaerne ved Sortehavet)

Placering

Koordinat: 43.596389,28.533056

Adresse: 11 Parva street, 9687 Ezerets, Bulgaria

Adressen er hentet på TripAdvisor – Men hverken GoogleMaps eller vores GPS kunne finde den, så kør efter koordinatet i stedet for.

Hotel Wild Duck

Piccadilly Park

Indkøbscenter i Varna. Både Modera Coffee og Salon Divine ligger på øverste etage.

Vil du læse mere?

Find mig på Facebook