31 juli – Kurs mod Ruse – og hotellet, der var væk…

Hvilken vej skal vi køre til Ruse?

Vi kan vælge at køre tilbage til Varna, og tage hovedvejen til Ruse. Eller vi kan køre ad de mindre gedestier langs grænsen til Rumænien. De lokale som vi har talt med på Wild Duck, synes afgjort at vi skal tage hovedvejen. Vi rådførte os hos Henrik, som sagde, at bare vi kører efter forholdene, så kan vi sagtens tage turen langs grænsen.
Så dét gør vi – Det er ikke destinationen der er vigtigst. Det er turen. Og vi har jo tid nok.
Har garderet os med hovedpunkter/bynavne langs grænsen…Just in case….med kuglepen på papir – internet og mobilforbindelse er lidt svingende 😂
 Spasovo, General Toshevo, til højre mod Krasen. Krushari, Kaynardzha, Bulgarka, retning mod Silastra (find vej 21), Slivo pole og til sidst Ruse.

Turen mod Ruse

“Typisk GPS-vej – Ikke den bedste. Men den korteste. Hvis man kommer igennem” (citat fra Henrik fra Bulgarien.dk

Og det gjorde vi. Vi kørte fra Ezerets 9.55 og var fremme i Ruse omkring 16.15. 

Ruse var afspærret pga motorløb

Motorløb i byen

Alt var kaos i Ruse. Og vi fandt først ud af det, da vi var kommet helt på afveje! Alle større veje var afspærret på grund af et motorløb i byen – Og skiltning i god tid – Var en by i Bulgarien 😀 Efter en times tid lykkedes det os at komme ud af byen igen. Vi fik booket en overnatning, som kunne findes på koordinater, men….

Hotellet, der var væk

Complex Orehite – Hotellet booket på booking.com, og det så virkelig lækkert ud. Efter at have søgt efter det i en times tid, måtte vi opgive. Både adressen og koordinaterne førte os til det samme sted – men der var intet hotel!

Fik afbestilt via portalen, og fandt et andet i nærheden. Endelig!

Vil du læse mere?

Find mig på Facebook