Sliven – Blue Mountain Chair Lift

Blue Mountain Chair Lift

En dag i bjergene…

Var en tur på Blue Mountain Chair Lift.. En tur op gennem bjergene i en interimistisk udseende lift ting – ser ikke ud af meget – men en fantastisk tur!

Stedet er lidt svært at finde, hvis ikke man véd, hvad man skal se efter på skiltet. Vi fik personalet på Design Guest house Harizma til at hjælpe os. Viste dem stedet på min telefon, og de forklarede os vej.

De fortalte også, at hvis man vil køre i taxa derhen, så er det vigtigt at fortælle, at man kun vil hen til foden af bjerget. Ellers er der stor sandsynlighed for, at taxi chaufføren kører hele turen til toppen – og der er langt!

Man køber billet til en tur til toppen og retur. Og man har mulighed for at stå af på toppen og tage en vandretur eller bare nyde udsigten. Mange steder er der sat borde og bænke op, så der er rig mulighed for at slappe af. Uanset om man vil blive lidt tid eller om man vil ned igen, så skal man af liften ved toppen. Der står to mænd deroppe og hjælper, og vi var ved at misforstå dem, da de insisterede på, at vi skulle af. Man står af liften, mens den kører – og man står på den igen, mens den kører. Bare gør som de fortæller jer – på bulgarsk og med kropssprog ?

N 42.42122 E 26.20975 – Aflæst på GPS, da vi holdt på parkeringspladsen.15-08-2013-blue mountain chair lift

42.702187,26.349924 – Aflæst på Google Maps.

Der står et uanseeligt skilt ude ved vejen – som man opdager, hvis man véd, at det er der 😉

Sliven

Blue Mountain Chair lift

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.