Spisning i Gabrovo

Fantastisk spisested i Gabrovo

Koordinater dertil: 42.830454,25.303251

Jf. Henriks Garbrovoguide, så fulgte vi hans råd, og spiste aftensmad på den nærmeste gode restaurant på hovedvejen mod Uzana lige rundt hjørnet i retning mod centrum lige umiddelbart efter det blå hegn.

DET VAR EN SUCCES! Bestilte meatballs, og troede, at vi skulle have en bunke små kødboller. I stedet kom der en kæmpe kødbolle med ost inden i og krydret med – ja – bare jeg vidste det, for så skulle de serveres, når vi kommer hjem! En enkelt af tjenerne kunne en smule engelsk – kun lidt – men én af gæsterne hjalp med oversættelse – både ved bestilling og ved feedback. Personalet blev helt vilde, da de fik servietten, og fik en engelsktalende kunde til at oversætte for dem. Da vi spiste der dagen efter var vores feedback blevet hængt op i baren :-)

Sluttede dagen af med et glas rødvin i haven ved sommerhuset. Optog en lydfil med chikaderne – troede jeg – det blev til et billede af en busk i stedet for, men pyt. Kan huske lyden så tydeligt. Den er fantastisk i Bulgarien, men er ikke sikker på, at jeg ville sætte så meget pris på den hjemme i lille Haverslev.

0 kommentarer

Indsend en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.