Stara Zagora og Historisk museum

Spa Hotel Izvor

Har endelig fundet et hotel med pool. Godt nok indendørs men pyt! Temperaturen udenfor er omkring 30 grader, så vand er fint, uanset hvad!
Turen hertil fra Plovdiv var mest naturoplevelse, selvom det var “motorvej” det meste af turen.Spa Hotel Izvor – en fantastisk oplevelse! Desværre var alt optaget i morgen – ellers var vi blevet en dag mere smiley

– Absolut et besøg værd. Når vi kommer på de kanter igen, så får de besøg.

Morgenmad med æg, pølser og ost på Spa Hotel Izvor i Stara Zagora. Mums! Og en yderst velopdragen hotel-hund, der kunne finde ud af at tigge på den pæne måde ?

Adresse/koordinater

Spa Hotel Izvor

Okolovrastno shose 3, 6062 Starozagorski Bani, Bulgarien

koordinater: 42.453653, 25.500005

Historisk museum i Stara Zagora

ul. “Dimitar Naumov” 59, 6000 Stara Zagora, Bulgarien

koordinater: 42.426688,25.627731

Spa Hotel Izvor

Historisk museum i Stara Zagora

Historisk museum i Stara Zagora

koordinater: 42.426688,25.627731

Inden vi skulle videre mod Sliven, ville vi gerne se det etnografiske museum i Stara Zagora. Ved hjælp af turist informationen i byen fandt vi det også….

Museet var ikke andet end et lille hus – og hvor bliver man hurtigt nærrig af priserne i Bulgarien. De ville have 10 Lv pr. person – Niks – Vi tog på historisk museum i stedet til 5 Lv pr næse!
Historisk museum i Star Zagora ser ret nyt ud. 4 etager med udstillinger i glasmontre.

Da vi havde betalt for indgangen, insisterede kustoden på, at jeg skulle aflevere min taske. Fiskede pas og tegnebog op af den, og afleverede resten ( inkl. flybilleter og gps…hmmm…) og undrede mig bagefter over, hvad de var bange for, at jeg skulle fylde i tasken….Alt småt på museet var spærret inde i glasbure – og alt andet var lavet af sten så tunge, at jeg ikke engang ville overveje at tage dem med nogle steder hen smiley

 Booking.com