Velkommen

Login

Jeg har i flere år afprøvet forskellige slægtsforskningsprogrammer, og har været særdeles glad for flere af dem. Men efter adskillige importer og eksporter er en del af billedmaterialet, kildehenvisninger med mere blevet lidt uoverskueligt, så er havnet på TNG, hvor jeg taster direkte.

Brudstykker af slægtstræet kan findes andre steder på nettet. En del hjemmesider giver mulighed for at finde hints til videre forskning - TNG giver kun mulighed for at taste.

Billedet øverst til højre på siden viser min fars og min farfars barndomshjem i Vadum.

Billedet af det kønne unge par hér på siden, er min mormor og morfar.

Har du billeder af nogle af mine slægtninge, så send dem meget gerne til mig. Som udgangspunkt er data på nulevende personer ikke tilgængelige, men hører du til den nulevende del af familien, så kan du oprettes med dit eget login, og se, hvad der er noteret om dig.

Links direkte til Peters og min familie nedenfor åbner alle i en ny fane, så du til hver en tid kan vende tilbage til denne side.

Rigtig god fornøjelse!

 

Heidi:

Farfar Christian Nikolaj Pedersen

Farmor Dagmar Kristiansen

Morfar Valdemar Andersen

Mormor Anna Kirstine Sø

Peter:

Farfar Niels Peter Jensen Willumsen

Farmor Mary Cathrine Lauersen

Morfar Verner Christen Jensen

Mormor Asta Amanda Jensen

Kontakt os

email imageHvis du har spørgsmål eller kommentarer til oplysningerne på dette websted, vær venlig at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig.